icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup

Welkom bij het 'clubhuis' voor topprofessionals

Close video

The Human Network is een thuis voor de allerbeste interim specialisten. Topprofessionals samen onder één dak. Van onderwijskundige tot IT-expert. Van financieel adviseur tot veiligheidsdeskundige. Experts onder elkaar, in een prettige werkomgeving. Een clubhuis voor gelijkgestemde vakgenoten: ondernemende professionals die vrijheid willen, een beloning die aansluit bij hun vakmanschap en de faciliteiten om zich verder te ontwikkelen.

View our vacancies

1 holding, 20 BV’s

The Human Network omvat 20 losse bedrijven. Allemaal hun eigen business, maar wel bij elkaar in één gebouw. En ook verbonden met elkaar. Door de cultuur, de werkomgeving en de faciliteiten die we delen. Een omgeving die interim specialisten inspireert en uitdaagt.

Bekijk onze bedrijven

Het Zomerfeest met álle medewerkers

Feestavond
Feestavond
Wipeout baan
Levend tafelvoetbal
The Human Network faciliteert het succes van de professionals. We zorgen dat ze het naar hun zin hebben en zich thuis voelen. Die aanpak bevalt goed en trekt andere topprofessionals aan.
Esther Scheffener / Directie The Human Network

Want to know more about The Human Network or one of our companies? Contact us!