icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup

The Human Network: wij streven naar de hoogste kwaliteit

logo

Kwaliteit is voor ons heel belangrijk. In de eerste plaats voor onze klanten. Die verwachten dit en rekenen op ons. Maar ook voor onze professionals. Die willen bij een topbedrijf werken waar alles perfect is geregeld.

We werken aan een cultuur waarin kwaliteit belangrijk is. Sterker nog, we hebben onze processen hierop ingericht!
Ron de Vlaming / The Human Network

Kwaliteit zit voor ons in de cultuur en in het systeem:

  • In onze cultuur is het heel belangrijk dat we alles wat we moeten doen, goed doen.¬†Zelfs iedere dag een beetje beter. Als het onverhoopt toch een keertje mis gaat, dan duik je niet weg maar los je het netjes op. We zijn met elkaar trots op de kwaliteit die we leveren en spreken elkaar daarop aan.
  • Daarnaast hebben we een kwaliteitssysteem. Een uitgebalanceerd geheel van bevoegdheden, procedures, ICT en informatiestromen dat ervoor moet zorgen dat processen beheersbaar en goed verlopen. Dit systeem testen we regelmatig en passen we waar nodig aan.

Recente evaluaties wijzen uit dat onze klanten tevreden zijn over onze dienstverlening. Klantentrouw, projectverlengingen en mond-tot-mondreclame geven daar dagelijks blijk van. Het gemiddelde cijfer uit onze klanttevredenheidsonderzoeken is een acht. Reden voor The Human Network om niet achterover te leunen, maar ons blijvend voor verbetering in te zetten.

Meer over The Human Network

Want to know more about The Human Network or one of our companies? Contact us!