icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Blog 18/03/2019

Business Manager in de spotlights: Daniëlle Mantel

logo

Iedere week stellen wij een Business Manager van The Human Network aan je voor aan de hand van vijf vragen. Deze week werd Daniëlle Mantel van VerzuimTalent aan de tand gevoeld.

"Ha Daniëlle, stel jezelf eens voor."

Ik ben Daniëlle, 46 jaar. Sinds 1 februari 2018 ben ik Business Manager bij VerzuimTalent. Thuis heb ik druk sociaal leven met mijn gezin, we ondernemen veel.

"Kun je een korte introductie geven van VerzuimTalent?"

VerzuimTalent heb ik, samen met The Human Network, 1 februari 2018 opgericht. Ik vond het leuk om iets nieuws te starten op het gebied van verzuim en om te werken met verzuimspecialisten die weten waar ze het over hebben. Dat is gelukt. We zijn vrij snel gegroeid: we hebben negen eigen mensen in dienst en ik werk met vijf freelancers. Onze mensen werken onder andere voor verzekeraars, tussenpersonen, arbodiensten en bij de werkgever zelf.

We bestaan nu één jaar. Om dat te vieren zijn we met het team naar Winterberg geweest. We zijn veel buiten geweest in een mooie omgeving. Het was ontzettend gezellig en leuk om elkaar op een informele manier te leren kennen.

"Wat is het DNA van de professionals bij VerzuimTalent?"

Er werken allemaal ervaren professionals. Door hun kennis en ervaring, is het makkelijker voor ze om langdurig zieken of organisaties te adviseren over verzuim. Levenservaring is daarbij onmisbaar.

"Wat doe je nog naast VerzuimTalent?"

Als je het interview van Remko leest, valt mijn drukke leven wel mee (ook al voelt het wel druk ?). We werken allebei fulltime, maar thuis zijn we ook een team en runnen we samen ons gezin. Je hebt te maken met het halen van en brengen naar school en sportclubs of bezoeken van Universiteiten voor de vervolgopleiding voor de kinderen. Maar soms ook een hele middag op de spoedeisende hulp zitten, zoals anderhalve week geleden, omdat het tijdens sporten is misgegaan. Dat kost allemaal veel energie, maar hoort erbij en levert ook weer iets op.

Wat ik voor mezelf probeer te doen om te ontspannen, is veel buiten te zijn. Ik loop graag hard of wandel een stuk. Ik doe dit vaak alleen, maar ik geniet er ook van om dit samen te doen. Met een aantal collega’s van het werk lopen we elke donderdag hard. Ik ben blij dat we dit doen. Naast het fitte gevoel, heb je andere gesprekken met elkaar dan wanneer je met elkaar aan de lunchtafel zit. Het fijne is dat je elkaar motiveert. Vooral in de winter vind ik het namelijk lastig om mezelf te motiveren. Je hebt dan vaak niet zoveel zin meer om in de avond van de bank af te komen na een lange werkdag.

"Is er nog iets wat jouw collega's nog niet van jou weten?"

Ik heb geen geheimen, maar ik weet niet of iedereen weet wie ik écht ben.

Ik ben misschien wat avontuurlijker ingesteld dan wat iedereen denkt. Ik ben er bijvoorbeeld best trots op dat ik een paar jaar geleden samen met een vriendin de Kilimanjaro heb beklommen. In 2020 willen we weer een uitdaging aangaan. We gaan waarschijnlijk weer een ander gebergte proberen te trotseren.

Verder zijn we ook druk bezig met ons nieuwe huis. We gaan lekker dichtbij het bos en de golfbaan wonen, perfect voor wandeltochten en hardlopen.

Dit jaar loop ik ook weer de halve marathon. Ik heb dat al een aantal keer eerder gedaan en om fit te blijven en een doel te hebben, heb ik me weer opgegeven!

"Heb je als afsluiting nog een mooie oneliner of motto?"

Neem contact op met VerzuimTalent, dan weet je zeker dat je de juiste mensen hebt voor de begeleiding van je zieke werknemers.

Ben jij benieuwd wat Daniëlle en VerzuimTalent kunnen betekenen?

Bekijk de website

Want to know more about The Human Network or one of our companies? Contact us!